• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Gratis retourneren
  • Voordelen voor VIPS
Winkelmandje

Ons Erepodium

Stanno.com: Sportkleding, accessoires, teamlijnen en keeperskleding

 

Sportkleding voor iedereen

Stanno wil dat iedere sporter, ongeacht zijn of haar niveau, zo veel mogelijk momenten van glorie beleeft. Om dit doel te bereiken, ontwerpt Stanno sportkleding waarin je optimaal kunt presteren. Dit doet Stanno vanuit de twee kernwaarden ‘Product is king’ en ‘Sport is our passion’.

Straal van top tot teen

Onze sportkleding is te gebruiken voor de individuele sporter, maar onze focus ligt op teamsporten. Daarom hebben wij vele teamlijnen in ons assortiment. Onze teamlijnen bestaan uit shirts, broeken, sokken, jacks en jassen. Zo straalt een team van top tot teen. Kies voor een tenue uit de teamlijn van Stanno en sta bij de start al met 1-0 voor!

Maak jouw look compleet met een paar sokken

De sokken en kousen van Stanno zijn geliefd bij vele sporters. Onze sokken zijn er namelijk in vele kleuren en designs en zijn met zorg gemaakt om de beste kwaliteit te garanderen. Ook is het goed om de compressiekousen van Stanno eens te overwegen. Als je compressiekousen tijdens of na het sporten gebruikt dan geeft dit vele voordelen, zoals:

  • minder spierpijn;
  • sneller herstel van spieren;
  • minder kans op blessures;
  • voorkomen van kuitklachten, spierverrekkingen en -verkrampingen.

Onze compressiekousen zijn ook voor dagelijks gebruik als je bijvoorbeeld langdurig moet zitten of staan.

Vul jouw sporttas met de accessoires van Stanno

Met een van de vele accessoires uit de Stanno collectie maak jij je sportoutfit helemaal af. Kies voor een warme muts of een paar handschoenen in de winter of ga voor een bidon om jouw dorst te lessen tijdens een warme zomerse training. Maar ook verschillende soorten tape, scheenbeschermers, tassen en nog veel meer kan je vinden bij onze accessoires!

Marktleider voor keepers in België

Al ruim 30 jaar is Stanno hofleverancier voor keepers in België. Met innovatief gebruik van foam en vingerprotectie hebben wij een nieuwe standaard voor keepers gezet. Vandaag de dag worden nog elke dag collecties ontwikkeld in nauwe samenwerking met keepers op het hoogste niveau. Maar ook voor de vele amateurkeepers en de jongste jeugd hebben wij alles in huis. Ons assortiment voor keepers bestaat onder andere uit keepershandschoenen, beschermende kleding en vele accessoires.