• Op werkdagen voor 19:30 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €20
  • Gratis retourneren
  • Voordelen voor VIPS
Winkelmandje
  • Stanno blogs

Stanno Blogs

 

Tips:

Hoe voorkom je blaren in je voetbalschoenen?

HOE VOORKOM JE BLAREN IN JE VOETBALSCHOENEN?


Blaren zijn natuurlijk ontzettend vervelend, zeker op je voeten. Los van dat dat een heel vervelend gevoel is, kan je daardoor ook afgeleid raken op het veld waardoor je minder geconcentreerd bent tijdens jouw training of voetbalwedstrijd. In dit artikel leggen we je uit hoe blaren ontstaan en hoe je blaren kunt voorkomen, zodat jij weer pijnvrij kunt genieten van jouw voetbalwedstrijden!

Lees meer >

 

5 km hardlopen in 30 minuten, hoe doe je dat?

5 KM HARDLOPEN IN 30 MINUTEN, HOE DOE JE DAT?


Ben je besmet geraakt met het hardloopvirus en wil je graag 5km hardlopen binnen 30 minuten? Lekker bezig! In dit artikel delen we een aantal tips met je zodat jouw tempo omlaag zal gaan en jij onder die gedroomde tijd van 30 minuten kan duiken.

Lees meer >

 

Wat zijn Foam Rollers en wat zijn de voordelen?

WAT ZIJN FOAM ROLLERS EN WAT ZIJN DE VOORDELEN?


Ben je flink aan het sporten? Goed bezig! Het kan zijn dat je na dit fanatieke sporten last hebt van spierpijn, kramp of vermoeide of stijve spieren. Het goede nieuws is dat de foamroller een simpele manier is om iets aan deze klachten te doen. In dit artikel vertellen we je alles over de foamroller zodat je het maximale uit jouw work-out kunt halen.

Lees meer >

 

Alles over keepershandschoenen met vingerprotectie

ALLES OVER KEEPERSHANDSCHOENEN MET VINGERPROTECTIE


Stanno onderscheidde zich door als een van de eerste merken vingerprotectie te gebruiken. Deze technologie hebben we steeds verder doorontwikkeld en vandaag de dag hebben we nog steeds keepershandschoenen met vingerprotectie. In dit artikel leggen we je uit wat de voordelen zijn van vingerprotectie, voor wie het geschikt is en waar je op moet letten bij het kopen van keepershandschoenen met vingerprotectie.

Lees meer >

 

5 tips om te gaan hardlopen (en het vol te houden)

5 TIPS OM TE GAAN HARDLOPEN (EN HET VOL TE HOUDEN)


Heb jij het voornemen om meer te gaan hardlopen? Lekker bezig! Starten met hardlopen is niet moeilijk, maar het hardlopen volhouden kan wat uitdagender zijn. Om jou een handje te helpen hebben we vijf tips op een rij gezet waarmee jij het hardlopen vol gaat houden, en misschien zelfs stiekem wel leuk gaat vinden!

Lees meer >

 

De voordelen van gripsokken

DE VOORDELEN VAN GRIPSOKKEN


Gripsokken, je ziet ze overal. Eerst was het vooral populair onder professionele sporters, maar tegenwoordig zijn ze ook bij amateursporten niet meer weg te denken. Maar wat zijn precies de voordelen van gripsokken en waarom zou je ze dragen? Daar vertellen we je in dit blogartikel alles over!

Lees meer >

 

Hoe draag je gripsokken?

HOE DRAAG JE GRIPSOKKEN?


Er zijn meerdere manieren om gripsokken te dragen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en je moet dan ook zelf bepalen wat jij het fijnste vindt. De mogelijkheden leggen wij in dit blogartikel in ieder geval aan je uit.

Lees meer >

 

 

Partnerships:

OH Leuven Stadion

OH LEUVEN, WAAR JONGE STUDENTEN EN THAISE MONNIKEN HAND IN HAND NAAR HET STADION GAAN


Sinds het seizoen 2022-2023 is Stanno de officiële kledingpartner van OH Leuven. De club wint snel terrein in België, zeker sinds de overname door het Thaise King Power. In deze reportage nemen we je mee in het bijzondere verhaal van een van de jongste profclubs van Europa.

Lees meer >

 

 

Inspiratie:

Het verhaal achter het Stanno logo

Het Stanno logo: de geschiedenis en betekenis


Ontdek het verhaal achter het Stanno logo: een symbool van sportieve emotie en triomf. Van streven naar het hoogst haalbare tot het verleggen van je grenzen, alles komt samen in het stadion; Dé plek waar iedere sporter, ongeacht zijn of haar niveau, zijn 'moments of glory' beleeft.

Lees meer >